shadows

Professionele AGF Software

Ons specialisme? Het automatiseren van AGF-handelsbedrijven.

Sinds 1989 ontwikkelen wij al software voor AGF-handelsbedrijven: Profix AGF Software. Of u nu importeur, exporteur of groothandel bent, wij hebben software die bij u past!

Wij bieden onze klanten moderne en functioneel zeer brede AGF Software èn veel branche-kennis. Daarmee helpen wij onze klanten vooruit; om hun processen te beheersen en grip op de zaak te houden. Het gaat bij onze klanten immers om kleine marges, die niet verkwist mogen worden. Één van onze motto’s is dan ook: “Het moet makkelijker en sneller kunnen!”

De functionaliteiten van onze Profix AGF Software zijn tot stand gekomen door samen te werken met en te luisteren naar onze klanten. Zij weten immers het beste hoe en wat ze willen gebruiken op welke manier. Door de jarenlange ervaring met automatisering van AGF-handelsbedrijven blijkt in de praktijk dat er nog weinig maatwerk benodigd is.

De kracht van onze software laat zich het best omschrijven door een volledige opsomming van de functionaliteiten ervan. Profix AGF is echter zo veelomvattend dat dit niet reëel mogelijk is. Klik hier voor een globale opsomming, ter illustratie van de breedte, de diepte en de werking van onze software.

Om een echt goede indruk te krijgen van de mogelijkheden van onze Profix AGF Software geven wij u graag een persoonlijke toelichting en/of demonstratie. Via onze contactpagina kunt u aangeven indien u een persoonlijke toelichting wenst.  

Tevens kan de werking (en dus de functionaliteiten) van onze software het best afgeleid worden aan de hand van het profiel van onze klanten.